Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Un mes ple de música a la URPI


Aquest mes de maig ha vingut carregat de música a la Unitat de Referència de Psiquiatria Infantojuvenil i trastorns de la conducta alimentària (URPI) de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata. Hem tingut la sort de poder realitzar un Taller de Musicoteràpia impartit per la psicòloga i musicoterapeuta Montse; i un altre taller-concert de musicoteràpia a càrrec de “Camerata XXI”.
 
Com sabeu la URPI és una unitat hospitalària d’aguts que atén població menor de 18 anys amb problemàtiques de salut mental i en situació de crisi. És molt important, motivant i beneficiós pels usuaris ingressats a la Unitat, poder realitzar activitats externes de la comunitat. En concret aquestes dues activitats han estat molt enriquidores.
 
El projecte ‘Sent la Camerata XXI’, neix l’any 2022 impulsat per Camerata XXI Fundació Privada, com un pas ferm endavant en l’acció social a través de la música. Camerata XXI Fundació Privada és una institució creada al març de l'any 2002 des de l'Associació "Conjunt Orquestral CAMERATA XXI", entitat pedagògica i cultural que neix a les comarques meridionals l'any 1991.
 
A la URPI enguany tenim la sort de poder comptar amb un taller d’aquest projecte cada 2 o 3 mesos. Tant els usuaris com els professionals de la URPI estem molt contents de poder gaudir i compartir així, la música.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES