Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

QUALITY RIGHTS. Instrument de Qualitat i Drets de l'OMS

QualityRights: L'Hospital Universitari Institut Pere Mata presenta un esdeveniment per a la promoció de la Salut Mental i els Drets Humans
 
  • Actuar, unir i empoderar per a la Salut Mental
 
El pròxim dia 30 de maig de 2024, l'Hospital Universitari Institut Pere Mata tindrà l'honor de presentar una jornada dedicada a la promoció dels drets humans i la millora de la qualitat en els serveis de salut mental, centrant-se en l'Instrument de Qualitat i Drets de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), conegut com a QualityRights.
 
L'objectiu d'aquesta jornada és actuar, unir i empoderar a tota la comunitat en la lluita per a una millor atenció en salut mental, promocionant els drets de les persones amb problemes de salut mental i millorant la qualitat dels serveis que se'ls ofereixen.
 
L'esdeveniment se celebrarà a la Facultat de Medicina de Reus, situada al carrer Sant Llorenç, i tindrà lloc de les 9:00 a les 14:00 hores. La participació està oberta a tots els interessats, però cal tenir en compte que la data límit d'inscripció és el 13 de maig de 2024. És important assenyalar que no s'enviarà cap correu de confirmació fins que finalitzi el període d'inscripció, per la qual cosa es recomana als interessats a inscriure's dins d'aquest termini.
 
Aquest esdeveniment és una oportunitat excepcional per a tots els professionals de la salut mental, defensors dels drets humans i membres de la comunitat interessats a contribuir a un canvi positiu en aquest àmbit.
 
Junts, podem fer la diferència. No deixeu passar aquesta oportunitat de sumar-vos a aquest moviment cap a una salut mental més justa i equitativa.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES