Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Descobreix el taller de cuina estiuenca del STO

Al Servei de Terapia Ocupacional, durant la jornada intensiva d'estiu, estem realitzant un taller de cuina fàcil i refrescant. En aquest taller “especial”, aprenem a preparar delicioses receptes estiuenques adaptades a les necessitats de cada persona.

Guiats pels/ per les monitors/es , descobrim com preparar plats frescos i nutritius perfectes per a l'estiu. Però el més emocionant és que tenim l'oportunitat de dur a terme una recepta completa, des del principi fins al final, fet que no sempre és possible en el nostre dia a dia.

El taller ens ofereix l'experiència d'anar a comprar els ingredients necessaris. En petits grups, anem al supermercat. És una oportunitat meravellosa per conèixer els aliments de temporada i com seleccionar els millors ingredients.

Un cop tenim tots els ingredients, ens posem a preparar la recepta. Seguint les instruccions i rebent l'orientació, ens submergim en la meravellosa experiència de cuinar.

Aquest taller va més enllà de la cuina. Ens brinda l'oportunitat de desenvolupar habilitats de planificació, presa de decisions i treball en equip. Ens permet reforçar la nostra autonomia i confiança en poder dur a terme una recepta, una cosa que potser no sempre tenim l'oportunitat de fer en el nostre dia a dia.

Celebrem l'èxit d'aquest taller, que no només ens permet explorar el món culinari, sinó també experimentar el procés, des de la compra dels ingredients fins al tast del plat final. És una experiència enriquidora que ens empodera i ens omple d'alegria. L'estiu al Servei d'Ocupació Terapèutica és tot un festí de sabors, aprenentatge i avenços personals!

 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES