Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Un biòtop creat per residents de Villablanca s’instal·larà a Tarragona

 
 
Els residents de Villablanca han participat en el taller de creació d’un biòtop marí que s’ha celebrat a Tarragona el divendres 21 de juny a les 19h, al tinglado número 1. Aquesta és una activitat emmarcada dins el cicle “Cultura o extinció” impulsat per l’Ajuntament de Tarragona.
 
Des de l’entitat fa mesos que es va iniciar una col·laboració amb l’empresa Stone Reef Biomimetic Solutions. De forma regular un grup de persones amb discapacitat intel·lectual (Villablanca Serveis Assistencials i Villablanca Social, en concret Bellissens)  es desplaça al taller de l’empresa per donar suport a la creació dels biòtops. Aquesta empresa es dedica a la regeneració de la biodiversitat marina creant estructures bio-orgàniques conegudes com a  “biòtops” que permeten la ràpida implementació de fauna i flora marina.
 
L’acte va començar amb la xerrada a càrrec de Puri Canals, biòloga marina sota el títol  “un oceà de plàstic: cap a un acord mundial contra la contaminació per plàstic” i posteriorment es va fer el taller de biòtop marí amb diferents col·lectius i presentació del projecte.
 
Les persones amb discapacitat intel·lectual aporten valor en la creació del biòtop marí, manualment ajuden a donar forma a l’acabat dels biòtops que han de servir per regenerar els ecosistemes marins, especialment les àrees afectades per l’activitat humana, orientat a la sostenibilitat.
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES