Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Institut Pere Mata posa en marxa el projecte SPEEDG sobre la l'esquizofrènia


L'Hospital Universitari Institut Pere Mata, ha posat en marxa el projecte SPEEDG, amb el qual es pretén avaluar la velocitat de processament cognitiu en pacients amb diagnòstic d'esquizofrènia mitjançant l'ús de tècniques de electroencefalografia, específicament els potencials relacionats a esdeveniments. Aquest estudi, dirigit per la doctora Zulay Lugo, forma part d'un projecte finançat per la Generalitat de Catalunya (Acció) i la Unió Europea (MSCA) en el context del programa TECNIOSpring + dirigit a la transferència tecnològica.

Durant el mateix es realitzaran diferents proves neuropsicològiques i neurofisiològiques a un grup de pacients i de subjectes controls amb l'objectiu de poder ajudar els professionals a millorar el diagnòstic i el tractament de l'esquizofrènia.

En el projecte poden participar persones amb edats compreses entre 18 i 65 anys, amb diagnòstic d'esquizofrènia així com es requereix també la participació de subjectes sans que servirà com a controls. Les persones interessades poden contactar als responsables trucant al 977 33 85 65  o enviar un correu electrònic a voluntari_recerca@peremata.com indicant que volen participar en el projecte SPEEDG.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES