Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata participa en les jornades "Ment oberta a la inclusió laboral"

Aquest dilluns dia 30 de setembre es va celebrar a Caixa Fòrum Barcelona la Jornada “Ment Oberta a la inclusió laboral” organitzada per Obra Social “la Caixa” i el programa Incorpora Salut Mental.
 
Aquestes jornades anaven adreçades a donar a conèixer el que és la salut mental a nivell de feina. Dins de les diferents activitats programades hi havia una taula rodona sobre bones pràctiques on es va presentar la bona pràctica de la Fundació Pere Mata en la gestió de la inserció de una persona diagnosticada de trastorn mental en empresa ordinària, en aquest cas el senyor Jessé Hidalgo que fa un any que està contractat a l’empresa Joan i Josep de la Cruz SL, a través d’una contractació indefinida.
 
El Jessé prèviament havia realitzat tot un itinerari laboral a la Fundació Pere Mata que va passar des del Servei PreLaboral de la Fundació, passant pel Centre Especial de Treball (entorn laboral de caire protegit) i finalitzant en l’empresa ordinària, sent un clar exemple que la rehabilitació i la inserció al mon laboral de les persones diagnosticades amb trastorn mental és possible i molt positiu per ambdues parts.
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES