Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata inaugura la 3a edició del programa SIOAS

 
 
El passat 29 de juliol de 2019, la Fundació Pere Mata va inaugurar la 3ª edició del programa SIOAS (Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport), projecte subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu. El programa es durà a terme fins al 30 de juny de 2020 i hi participaran 10 persones diagnosticades amb trastorn mental sever.
 
Aquest projecte s’emmarca dins del Servei d’Inserció Laboral en empresa Ordinària de la Fundació Pere Mata, ja que l’objectiu del mateix és que persones amb diagnòstic de trastorn mental puguin adquirir les eines, estratègies, habilitats i competències necessàries tant per trobar una feina en empresa ordinària, com per, posteriorment, poder-la mantenir.
 
Per aconseguir aquest objectiu es duran a terme tres actuacions: per una banda formació ocupacional, on les persones participants adquiriran els coneixements necessaris per poder realitzar, de forma autònoma, un correcte procés de cerca de feina que els permeti trobar una feina adaptada a les seves característiques i preferències. A més a més, realitzaran pràctiques en empresa ordinària per poder fer una presa de contacte amb l’entorn laboral. I, finalment, s’intentarà que la majoria d’usuaris/es puguin tenir un contracte de treball de mínim 3 mesos de durada en empresa ordinària.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES