Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata reprèn les activitats a les Escoles de l’Aldea


Arriba el setembre i amb ell el Servei Prelaboral d’Amposta que gestiona la Fundació Pere Mata posa en marxa de nou les pràctiques a les escoles de l’Aldea: Maria Garcia Cabanes i 21 d’Abril.

Com si d’un curs escolar es tractés, el Servei Prelaboral reprèn les activitats de col·laboració amb les escoles per tal de continuar ajudant-les en la creació d’espais de lleure i/o manteniment de les zones d’esbarjo, entre moltes altres activitats.

Tant mateix, des de les escoles valoren i agraeixen aquesta col·laboració, ja que per elles és una activitat on es treballen molt valors importants en la formació de la persona i en el cas d'aquest servei de la Fundació Pere Mata continuar treballant amb l’objectiu de trencar amb estigmes i prejudicis i normalitzar les rutines i activitats de les persones usuàries.

També volem fer una menció a la resta d’entitats amb les quals mantenim un conveni i continuem realitzant pràctiques laborals de manera ininterrompuda durant tot l’any, com són el Parc Natural del Delta de l’Ebre, Temps de Terra, Riet Vell i molt properament la Casa de Fusta.

Gràcies a tots per deixar-nos aprendre i formar-nos en aquests entorns tan privilegiats!
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES