Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La residència i centre de dia Bellvitge fa jornada de portes obertes amb la Festa de les Famílies

 
La residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual a Bellvitge, que gestiona Villablanca Social (Grup Pere Mata), celebrarà aquest 25 de maig la Festa de les Famílies. Es tracta d’una jornada de portes obertes adreçada a familiars, persones usuàries, persones treballadores del centre, personal d’administració i persones col·laboradores, amb un marcat caire festiu.
 
La Festa començarà sobre les 10.30h amb la benvinguda a les famílies i la projecció d’un vídeo que recull les diverses activitats realitzades al centre durant tot l’any anterior.
 
Durant el transcurs de la Festa es farà la inauguració de la remodelació i arranjament del pati interior, on s’hi ha instal·lat un gran tendal per tal de poder-lo protegir del sol els dies de més calor i així poder-lo aprofitar per realitzar més activitats a l’aire lliure amb els usuaris. Aquesta actuació ha estat subvencionada a parts iguals entre l’associació de familiars d’usuaris del centre i l’empresa gestora (Villablanca Social).
 
A més, també s’ha portat a terme l’arranjament de la gespa del jardí, millorant el sistema de reg i font una ressembra de tota la gespa. El resultat fa que tot plegat esdevingui un lloc ideal, tranquil i exterior per a poder fer activitats de tot tipus, sobretot ara que arriba el bon temps. De manera progressiva el centre va millorant els seus espais en benefici dels usuaris i de les seves famílies, proporcionant racons agradables per poder gaudir del dia a dia.
 
Fins a les 12h, les famílies poden accedir a les diferents instal·lacions del centre i ja al migdia està previst un espectacle a càrrec del grup Escalivada i un refrigeri per a totes les persones assistents.
 
Villablanca Social gestiona la residència Bellvitge d’Hospitalet del Llobregat des de 2011. Es tracta d’un servei de titularitat pública de la Generalitat de Catalunya, que atén a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de la conducta, en règim de residència i també com a centre diürn d’atenció especialitzada. Disposa de 28 places de residència i 12 de centre de dia.
 
La residència consta de 4 unitats de convivència per a 7 usuaris cadascuna, amb dos habitacions dobles i tres individuals i un menjador-sala d’estar per a cada unitat. Per la seva banda, el centre de dia consta de diferents sales i aules de dia, sala de psicomotricitat, i sala d'estimulació multisensorial (SEMS). El centre també compta amb un menjador diferenciat pels usuaris del centre de dia, sales de visites, espais enjardinats i tot l'equipament necessari de serveis generals i manteniment.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS