Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Actes del Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es va commemorar el 3 de desembre i Villablanca Serveis Assistencials, membre del Consell de la Discapacitat de l’Ajuntament de Reus ha participat en la organització d’actes.

El repte de totes les entitats que han promogut una setzena de propostes ben diverses, és sempre el mateix, donar a conèixer la realitat de les persones amb diversitat funcional a la societat; visibilitzar i sensibilitzar. Sumar capacitats i sumar diversitats, el canvi de mirada és la fita que des de la Comissió es vol aconseguir.

La imatge que des de l’Ajuntament enguany ha estat l’escollida per representar-ho ha sigut un tapís fet de ganxet i trapillo per les àvies del grup de ganxet de Villablanca. El Palau Bofarull va ser el lloc escollit per l’acte Institucional, on estava exposat el tapís que va servir per representar la diversitat que volia mostrar, ben acolorida, i fet de peces de diferents mides, com ho son les persones amb discapacitat.

Algunes de les àvies que participen del Taller van poder assistir a l’acte i poder tenir el reconeixement social, tant per part dels assistents com dels representants polítics que van posar en valor el seu treball.

Des dels serveis de Villablanca es va participar amb una demostració i tast a càrrec del Taller de cuina dels usuaris de Marinada al Centre Cívic Llevant i amb la representació d’una obra de teatre, Circus Belli per part de la residència Bellisens al teatre Bartrina. Aquest era l’objectiu, apropar a la ciutadania de Reus les activitats que es fan a l’entitat i poder conèixer així altres realitats.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS