Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca aïlla 5 casos positius de COVID-19 i els contactes

 
Des del mateix moment que s'han donat els primers símptomes d'infecció respiratòria, la Direcció i els equips de professionals de Villablanca ha aïllat en unitats de la Residència el Bosc a 5 usuaris que han donat positiu per coronavirus COVID-19 i altres persones amb símptomes lleus de baixa sospita clínica que podrien estar també  afectades per la infecció. El personal que atén a aquestes persones usuàries disposa de totes les mesures de protecció personal (EPIS) necessàries i recomanades per la Generalitat per atendre amb seguretat els usuaris.
 
El servei mèdic de Villablanca fa el seguiment de les persones en aïllament. Villablanca està coordinat amb l'hospital per traslladar les persones afectades en cas que es presentin símptomes severs. Els professionals de Villablanca informen puntualment les famílies del desenvolupament de l'estat de salut de les persones aïllades.
 
Tots els professionals sota sospita clínica, pendents o no de la prova del COVID-19, es troben aïllats a les seves llars. Actualment tenim 13 casos confirmats de COVID-19. En referència als seus professionals Villablanca ha decidit prendre una decisió inèdita en relació als centres assistencials semblants i, seguint les recomanacions dels organismes internacionals, ha realitzant més d'un centenar de proves als professionals relacionats amb la unitat afectada i/o amb simptomatologia. S'ha treballat en aquesta línia per trobar els positius asimptomàtics i tallar la cadena de contagi.
 
Des de l’inici de l’estat d'alarma pel COVID-19, la direcció de Villablanca manté reunions periòdiques amb el Comitè d’Empresa i realitza altres accions comunicatives per informar tots i totes les professionals de les mesures que es van prenent d'atenció a les persones usuàries i per garantir la seguretat i la prevenció de tot el personal.
 
A més, Villablanca té preparades altres unitats per poder aïllar adequadament altres persones usuàries que poguessin contraure la infecció, tot i que de moment tota la resta dels centres integrats dins Villablanca estan nets del COVID-19.
 
En aquest sentit la direcció de Villablanca agraeix i destaca i la implicació i el compromís de tot el personal en aquests moments de gestió molt complexa i per això felicita a tots i totes els seus professionals.
 
Alhora, la direcció recorda als professionals que han d’extremar les mesures de prevenció i seguretat també fora del centre, en acabar la seva jornada laboral.
 
 

Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS