Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Antonio Labad: Conferència i Medalla d'Acadèmic Corresponent a Saragossa

 
La Reial Acadèmia de Medicina de Saragossa celebra l'èxit de la sessió de recepció de l'Acadèmic Correspondent, el Professor Doctor Antonio Labad Alquézar, que va tenir lloc el passat dijous, 25 d’abril de 2024. La conferència del Professor Labad Alquézar, titulada “Origen i desenvolupament de la Psicoteràpia Institucional. Què representa en la Psiquiatria i en la societat actual?“, va captivar l'audiència amb una reflexió profunda i inspiradora sobre aquesta àrea clau de la psiquiatria.
 
La laudatio pronunciada per l’Acadèmic de Número, Il·lustríssim José María Civeira Murillo, psiquiatra, va enriquir encara més la jornada, posant en relleu els èxits i el llegat del Professor Labad Alquézar; així com va destacar de forma brillant el paper de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata en la psiquiatria, al llarg de la seva història i de una forma especial, el seu paper clau en el desenvolupament de la psicoteràpia institucional.
 
Aquesta sessió va suposar una oportunitat única per aprofundir en la comprensió de la psicoteràpia institucional i el seu paper fonamental en el tractament del problemes de salut mental. La presència del Professor Labad Alquézar va ser un honor per a la Reial Acadèmia de Medicina de Saragossa, i el seu compromís amb l'avanç de la psiquiatria i el benestar dels pacients va ser una font d'inspiració per a tots els presents.
 
 
A continuació, de l’intervenció del Dr. Antonio Labad, el President de la Reial Acadèmia de Medicina de Saragossa, l’excel·lentíssim Sr. D. Luis Miguel Tobajas Asensio, va posar-li la medalla com Acadèmic Corresponent.
 
Aquesta conferència, va comptar amb la destacada participació dels representants de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata. El Sr. Artur Martí, director de recursos humans i informàtica, i el Sr. Josep Amigó, director econòmic, van assistir a l'esdeveniment com a reconeixement a la notable trajectòria del Dr. Labad.
 
La presència dels directors de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata va ressaltar la importància i l'impacte del treball del Dr. Labad Alquézar en l'àmbit de la psiquiatria i la psicoteràpia institucional. La seva dedicació i contribució al camp de la salut mental han estat reconegudes i admirades tant a nivell local com internacional, i la seva influència es fa sentir en tots els àmbits de l'hospital.
 
La Reial Acadèmia de Medicina de Saragossa agraeix la participació de tots els assistents i continuem encoratjant la col·laboració i el reconeixement dels éssers destacats en el camp de la medicina i la salut mental.
 
 
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS