Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els HDIJ de Reus i de Tarragona participen en un taller de prevenció de la violència sexista

 
L'Ajuntament de Reus, des de la seva web, ofereix un seguit de tallers i activitats a les escoles i instituts de la ciutat. En aquest cas, des de l'Hospital de Dia Infantil i Juvenil de Reus, gestionat per l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, vam programar aquest taller gratuït impartit per l'Educador Social Joan Ferré Puig.
 
Els destinataris del taller van ser les persones usuàries dels Hospitals de Dia Infantil i Juvenil de Reus i de Tarragona conjuntament i l'activitat es va realitzar a la sala polivalent del centre Cívic del Carme. El taller va constar de dues parts i va ser una invitació a reflexionar sobre els conceptes de masculinitat, feminitat i gènere. També vam parlar de situacions de violència que poden donar-se en contextos d'oci nocturn, i dels factors de protecció que podem tenir a l'abast en aquests casos.
 
Els usuaris i les usuàries dels dos hospitals ja havien realitzat conjuntament una activitat de teràpia canina pocs mesos enrere. En aquesta ocasió els joves van preparar un seguit de dinàmiques de presentació i jocs de coneixença.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS