Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La UNIVIDD present al Congrés de l’Associació Europea de Salut Mental en Discapacitat Intel·lectual

 
La Unitat d’Investigació en Discapacitat Intel·lectual i Trastorns del Desenvolupament (UNIVIDD) de Fundació Villablanca ha participat en el 12è Congrés de la European Association for Mental Health in Persons with Intellectual Disability (EAMHID) que ha tingut lloc a Barcelona els dies 23-25 de maig.
 
La EAMHID és una associació europea de professionals dedicats al treball i a la investigació de la salut mental de les persones amb discapacitat intel·lectual.
 
La UNIVIDD ha participat amb 4 ponències orals i 3 pòsters.
 
La Dra. M. José Cortés ha presentat dues ponències, en la primera detallant les propietats psicomètriques de l’EVTEA-DI, un inventari per realitzar screening d’autisme en persones amb discapacitat intel·lectual i en la segona presentant els resultats d’una recent investigació sobre l’agrupació de diferents símptomes d’autisme.
 
Per la seva banda la Dra. Annabel Folch ha presentat dues ponències sobre la metodologia dissenyada per desenvolupar l’estudi POMONA-CAT sobre indicadors de salut en persones amb DI i presentant els principals resultats sobre la salut de persones amb DI derivats d’aquest mateix estudi. També ha presentat un pòster sobre la metodologia de l’estudi POMONA-CAT. Feu clic aquí per llegir-ho tot.
 
El Dr. Albert Torres ha presentat un pòster amb una proposta d’intervenció en nens amb discapacitat intel·lectual a través de la pràctica de la psicomotricitat relacional Aucouturier. Feu clic aquí per llegir-ho tot.
 
Finalment, Rafael Martínez ha presentat un pòster sobre la polimedicació i les interaccions medicamentoses que es troben a la població amb discapacitat intel·lectual. Feu clic aquí per llegir-ho tot.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS