Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Exposició “Moments” del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata


Coincidint amb el Dia Internacional de les persones amb disCAPACITAT, els monitors i monitores del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata realitzen una exposició amb fotografies dels tallers i activitats dels darrers 2 anys d'aquest servei.
 
Una exposició que recull un total de 28 fotografies, on podrem veure un resum de les activitats que realitzen les persones usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata.
 
L'exposició es podrà visitar des del 30 de novembre al 4 de desembre al vestíbul del Centre Cívic del Carme de Reus (Plaça de la Patacada, 10).
 
Aquesta exposició està inclosa dins el marc de la commemoració del Dia Internacional de les persones amb disCAPACITAT que organitza l'Ajuntament de Reus.
 
El Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata és un servei concertat amb el Departament de Benestar Social i Família, que atèn a persones amb discapacitat intel·lectual, amb un grau de discapacitat igual o superior al 65%, amb l'objectiu millorar la qualitat de vida de la persona usuària  potenciant el seu desenvolupament personal, l'autodeterminació i la inclusió social.
 
Els objectius específics d'aquest servei són:
 
- Potenciar la capacitat d'elecció, les relacions interpersonals i el desenvolupament personal, de de les diferents activitats.
- Desenvolupar les capacitats de la persona per facilitar la relació amb el propi entorn.
- Donar els suports necessaris a cada persona usuària per desenvolupar les diferents activitats.
- Crear capital social cercant i potenciant els recursos naturals existents en l'entorn social.
 

 
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS