Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’IES Vidal i Barraquer visita la Fundació Pere Mata

 
El passat 29 d’octubre un grup de 29 alumnes del Grau Superior  d’Integració Social de l’IES Vidal i Barraquer (Tarragona) i les seves professores van visitar les instal·lacions de la Fundació Pere Mata al C/Tolerància de Reus. Allí van poder conèixer els Serveis que la Fundació té per a persones que tenen un trastorn mental: els Serveis Laborals, els  Serveis d’habitatges i el Servei d’Acompanyaments. També van conèixer el Banc d’Ajudes Tècniques.
 
Aquesta visita s’emmarca dins els actes organitzats per diferents entitats socials de Reus en motiu de la celebració del mes de la Salut Mental.
 
Per tal de poder realitzar l’activitat els estudiants es van dividir en tres grups. Cada grup era guiat en el seu itinerari pels diferents Serveis per persones usuàries i usuàries-treballadores del  Servei Prelaboral  i  del Centre Espacial de Treball, respectivament.
 
En el Centre Especial de Treball van ser dues persones usuàries treballadores les encarregades d’explicar quines feines s’hi realitzen. Al Servei Prelaboral dues persones usuàries van explicar com és  conviure amb un problema de salut mental i el que ha significat per a elles poder assistir al Prelaboral.
 
Tots i totes les alumnes van quedar molt satisfetes amb la visita i van explicar que els havia obert els ulls a una realitzat que desconeixien. Des de la Fundació Pere Mata volem agrair l’interès mostrat durant tota la visita. Moltes gràcies i fins la pròxima!
 
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS