Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sensibilització d’infants respecte la Salut Mental a l'Institut Escola Agustí Barberà

 
La Diputació de Tarragona ha atorgat a la Fundació Pere Mata (FPM), concretament al Servei Prelaboral d’Amposta una subvenció dintre de la Unitat en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori, amb una quantia de 5.008’16€,  per treballar el projecte de Sensibilització d’Infants respecte a la Salut Mental, emmarcat dintre de les actuacions subvencionables alineades amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible nº3, Salut i Benestar.
 
Aquest projecte es desenvoluparà a l'Institut Escola Agustí Barberà, gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament d’Amposta. L’elecció d’aquest centre ha estat per la diversitat d’edats i cursos escolars que engloba.
 
Donant continuïtat a altres projectes realitzats entorn aquesta línia de treball, aquest té per objectiu aproximar i conèixer la Salut Mental tant a professorat del centre com a l’alumnat, realitzant xerrades i tallers amb l’objectiu de promoure la salut pública sobre salut mental. Per dur-lo a terme s’està treballant de manera conjunta amb el centre escolar i determinant actuacions a realitzar i amb quins grups d’edats es faran. Tan mateix, hi ha programades dues sessions de formació adreçades a l’alumnat de 6è de primària i dues altres al professorat del centre.
 
Des del Servei Prelaboral es valora molt positivament l’execució d’aquesta iniciativa, ja que permet treballar la normalització d’activitats i del treball, des d’una vessant rehabilitadora per a les persones usuàries del servei.
 
Agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta per fer possible el desenvolupament d’aquest projecte en un centre de la localitat i com no, al Institut Escola Agustí Barberà per acceptar la seva participació.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS