Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

A Villablanca fem xarxa amb els voluntaris de la Caixa

 
Aquest mes els serveis de Villablanca han estat beneficiaris del Programa de voluntariat corporatiu de Caixa Bank. L’associació de voluntaris la Caixa, impulsada per Caixa Bank i la Fundació Bancària la Caixa dóna suport a les inquietuds solidàries dels seus empleats a fi que pugui fer una contribució al desenvolupament d’iniciatives solidàries mitjançant diferents programes.
 
Amb l’objectiu de fer ponts amb entitats d’iniciativa social del territori, donar a conèixer la nostra organització i visibilitzar el col·lectiu de persones amb diversitat funcional s’han realitzat 4 activitats en diferents unitats del centre on han participat els voluntaris de la Caixa.
 
El perfil de persones que s’atenen a Villablanca tenen necessitats de suport, també en el lleure. Des del Projecte de voluntariat Implica’t fa que temps que es vehiculen interessos comuns generant espais de participació per part de les persones que es volen apropar a la nostra organització i conèixer el col·lectiu de persones amb discapacitat fent una acció solidària amb activitats d’inclusió social.
 
L’experiència ha estat satisfactòria, els voluntaris amb una mirada atenta, respectuosa i participatius, interactuant amb els residents. Les sortides han estat a Tarragona, a la bolera i al Serrallo. Les realitzades al centre s’han fet a l’aire lliure.
 
Esperem poder donar continuïtat i repetir la col·laboració en properes edicions.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS