Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

VI Jornada de Bioètica

 
El dia 21 de novembre de 2023, a la Facultat de Medicina de Reus, se celebra la VI Jornada de Bioètica amb el títol: Salut mental i discapacitat intel·lectual en l’àmbit penitenciari: un repte per a tothom.  Aquesta jornada, organitzada conjuntament pel Comitè de bioètica assistencial de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i de Villablanca Serveis Assistencials i, promet ser un espai de reflexió i diàleg sobre qüestions crucials en l'àmbit de la salut mental i discapacitat intel·lectual en l'entorn carcelari.
 
Aquesta iniciativa busca posar de manifest els desafiaments ètics i assistencials que es presenten en l'atenció als pacients amb problemes de salut mental i discapacitat intel·lectual dins del sistema penitenciari.
 
 
8.30 Recollida de la documentació
9.00 Benvinguda institucional. Cori Juanpere
9.10 Conferència inaugural. Julio Garcia
9.50 Experiència pròpia
10.00 Taula 1. Álvaro Muro, Julio Quintana, Jordi Camps i Núria Fernández. Modera: Donis Mas
11.30 Pausa pel cafè
11.50 Taula 2. Jordi Burcet, Joana Corominas, Andrés Ferreira, Cristina Garés i Priscilla Caballero. Modera: Juan A. García
13.30 Conferència magistral. Carme Forcadell. Presenta: Jordi Muntané
14.00 Cloenda. Pilar Casaus
 
La VI Jornada de Bioètica promet ser un fòrum d'intercanvi d'idees i experiències en què es buscarà el millor enfocament per abordar aquesta qüestió complexa, contribuint a una millora en la qualitat de l'atenció als pacients en situació de reclusió. Amb el compromís de les institucions organitzadores, aquesta jornada té tots els ingredients per convertir-se en un esdeveniment de referència en l'àmbit de la salut mental i la bioètica a Catalunya.
 
 
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS