Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitats del pla atencional SOM-HI

 
Villablanca segueix commemorant el seu 70è aniversari i per celebrar-ho s’ha fet aquest vídeo on la Marisa acompanyada del Ramón fan de fil conductor tot presentant les activitats que es fan al centre.
 
El SOM-HI és el Pla atencional d’activitats de Villablanca, és l’eina clau de l’atenció de les persones residents i està plantejat com un objectiu estratègic a l’organització, fent una aposta per la innovació i l’ús de les noves tecnologies.
 
El complex residencial de Villablanca situat a la Ctra. de Bellisens de Reus té places concertades amb el Departament de Drets Socials i el Departament de Salut i a persones amb trastorns del desenvolupament  intel·lectual i/o trastorn mental.
 
Amb la riquesa que ofereix el treball en l’equip interdisciplinari i a partir de la detecció i recollida de les necessitats de totes les persones usuàries de Villablanca s’elabora i planifica el Programa Interdisciplinari d’Atenció Individualitzada. A partir d’aquí s’escullen les activitats que  poden ser  beneficioses pel seu equilibri biopsicosocial, es promou l’autodeterminació i l’atenció als seus desitjos.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES