Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Institut Pere Mata incorpora a la direcció al cap de Psiquiatria de l’Hospital Clínic

De Pablo es farà càrrec de la Unitat Docent i del Pla Estratègic d’Innovació Assistencial,

Aquest mes de setembre s’ha incorporat a l’estructura organitzativa de l’Institut Pere Mata el Dr. Joan de Pablo Rabassó, fins ara cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Clínic de Barcelona. De Pablo es farà càrrec de la Unitat Docent i del Pla Estratègic d’Innovació Assistencial, i substitueix el Dr. Antonio Labad Alquézar, que després d’una brillant carrera, tant a l’Institut Pere Mata com a la Universitat Rovira i Virgili, ha de deixar les seves tasques en haver complert l’edat reglamentària. El Dr. Labad continuarà vinculat a l’Institut Pere mata com a metge consultor i com a membre del Comitè de Direcció.

Joan de Pablo és psiquiatra i té el doctorat des de 1990 per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat a l’Hospital Clínic de Barcelona, on a més de Cap del Servei de Psiquiatria ha desenvolupat altres funcions com ara la direcció de la Unitat de Psiquiatria d’Enllaç o l’organització i coordinació de l’activitat assistencial a l’Àrea d’Urgències de Psiquiatria de l’Hospital Clínic.

El nou cap de la Unitat Docent i del Pla Estratègic d’Innovació Assistencial de l’Institut Pere Mata ha escrit o ha participat en la redacció de més de 60 articles publicats en diverses revistes nacionals i internacionals. També ha escrit i 3 llibres; ha participat en la redacció d’uns altres 20, i ha intervingut com a investigador principal o investigador col•laborador en 26 projectes d’investigació.

De Pablo també ha desenvolupat una intensa tasca docent a la Universitat de Barcelona, a la Universitat Autònoma de Barcelona, per la UNED i en universitats de Sudamèrica. Aquest nou curs s’incorpora com a professor associat a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili.

La direcció de l’Institut Pere Mata ha valorat de fa temps la necessitat d’apostar fort per professionals de prestigi, ja que davant l’actual situació global serà necessari fer front a reptes nous i la capacitat per introduir noves maneres de fer serà decisiva per a l’èxit com a organització.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES