Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

VIII Festa de les famílies de Villablanca i Bellissens

 
Dissabte passat es va celebrar la vuitena Festa de les Famílies de Villablanca i Bellissens, una jornada que es consolida any rere any al centre. Enguany ha comptat amb més de 450 assistents i ha esdevingut un espai de trobada tant per a familiars com per a treballadors.
 
L’eix vertebrador de la Festa ha estat el reciclatge. La decoració ha estat elaborada per als residents amb material reciclat. Els darrers mesos s’ha anat desant: ampolles d’aigua, ampolles de llet, taps de diferents productes, llaunes, rodes de cotxe, teles antilliscants, llençols, esquís, calçat, bosses… i s’ha donat així altre ús a aquest material que hagués anat al contenidor o la deixalleria. Els espais exteriors van esdevenir jardins de colors decorats de forma creativa. Cal agrair el treball d’equip dels treballadors que van col·laborar en la recollida del material, sense el que no hagués estat possible fer-ho.
 
Amb l’objectiu d’apropar a les famílies a les diferents estratègies terapèutiques, hi va haver exhibició de teràpia assistida amb cavalls i amb gossos. De 10h a 12h del matí es succeïen sessions organitzades on els familiars van poder conèixer quin és aquest tipus d’intervenció.
 
La cercavila grallers i la participació dels Prims, element del seguici Reusenc, dinamitzaven amb el seu ball i apropava a tothom elements de folklore de la cuitat tot facilitant l’anar veient els diferents espais del centre.
 
Amb l’esperit de millora continua en aquesta Festa aquesta ocasió es va servir un aperitiu als assistents, es van muntar dues barbacoes que cuinaven in situ llonganissa i xistorra amb pa torrat i patates xips per oferir a tothom, que va servir per arrodonir tot un matí d’activitats.
 
Per tal que tothom tingui cabuda, i promoure que sigui una jornada familiar es fomenten la zona infantil amb inflable, taula de manualitats i d’acord amb la temàtica proposada jocs fets amb material reciclat.
 
La VIII de les famílies va tornar ser un dia especial, un regal per a famílies, usuaris i treballadors, on poder gaudir tots plegats i seguint generant espais de trobada. Va ser un èxit, fruit de l’entusiasme, motivació, sentit de pertinença i treball en equip de tots els que ho han fet possible.
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES