Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Centre Bellissens aconsegueix 11 medalles als Special Olympics

Els Special Olympics es celebren cada 4 anys a Catalunya i són l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectual. En aquesta edició van participar uns 1500 esportistes representant a les demarcacions catalanes, les comunitats espanyoles i diversos països del món. Els usuaris de Bellissens van tenir l’honor de representar la província de Tarragona, en la desfilada inaugural que va omplir a vessar el Pavelló Esportiu d’Andorra.

Els Special Olímpics són molt més que una competició esportiva, ja que esdevenen una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels atletes amb discapacitat. A més, són un punt de trobada de milers d’atletes, entrenadors, famílies i societat civil perquè els Jocs són competició però també convivència, activitats socials, lleure i sobretot reconeixement pel paper que les persones amb discapacitat intel·lectual juguen a la nostra societat.

En aquesta participació, els 25 usuaris de la Residència Bellissens van aconseguir un esplèndid palmarés amb 11 medalles: or i plata en tenis taula, dos ors en diferents categories de petanca, bronze en hándbol i dos medalles d’or, tres de plata i una de bronze en atletisme.

Tant la participació en els Specials Olympics 2018 com l’èxit esportiu assolit, són la millor recompensa pels usuaris que participen en les activitats esportives de la Residència Bellissens. Cal fer una menció especial als professionals que van acompanyar als usuaris en aquesta competició, sense la seva implicació i professionalitat aquesta experiència no hauria estat possible.

Bellissens - Special Olimpics 2018 2

Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES