Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

17è Full Informatiu de la Residència Bellissens

 
Aprofitant la celebració de la Festa de les Famílies de Villablanca i Bellissens, aquest mes de juny hem publicat el 17è Full Informatiu de la Residència Bellissens (Villablanca Social). Aquest full es realitza semestralment amb l’objectiu de donar a conèixer les darreres novetats del nostre servei, tant pel que fa a les infraestructures, com les diferents activitats que realitzem i fent especial èmfasi en els diferents abordatges terapèutics.
 
En aquesta edició presentem els espais i les teràpies Snoezelen. Com bé descriu el mateix full, es tracta d’una intervenció global, destinada a proporcionar a les persones estímuls sensorials que els facilitin una sensació de benestar mitjançant l’estimulació o la relaxació. És per això que la Residència Bellissens està adaptant els espais i equipaments tenint en compte aquesta perspectiva multisensorial.
 
Us animem a consultar la 17ena edició del Full Informatiu de la Residència Bellissens clicant aquest link. En breu habilitarem l’accés a les edicions anteriors.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES