Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Unitat de Pirineus va a cantar Nadales a Vila-seca

 
És tradició que des de la Unitat de Pirineus, de Villablanca Serveis Assistencials, s’assagin Nadales i es vagin a cantar per diferents espais de Villablanca. El grup està format per residents i personal del centre i interpreta un repertori clàssic. Des del mes de novembre, han assajat les cançons tres cops per setmana i, com a novetat enguany, també s’ha incorporat l’acompanyament d’una guitarra.
 
Aquestes festes, en el marc de la col·laboració i voluntariat que fa temps que es té amb la Residència Mutuam de Vilaseca, el grup hi ha anat a cantar Nadales. És una de les activitats esperades per tots els residents; els motiva poder tenir aquest reconeixement social i poder oferir un petit concert als avis de la residència.
 
"Los peces en el río" o "Campana sobre campana" són algunes de les Nadales populars que han interpretat i que han format part dels records dels avis, que tot sovint participen i celebren poder escoltar. Després van poder compartir un petit esmorzar plegats i felicitar-los les festes de Nadal.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES