Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Creació d'un mural a la UHEDI

 
LA CARRERA CAP A L’ESTIU ESTÀ EN MARXA! A LA UHEDI EN TENIM MOLTES GANES DE QUÈ JA ARRIBI EL BON TEMPS!!!
 
La primavera aporta color, alegria, il·lusions, energia... poder decorar l’entrada de la unitat és una molt bona oportunitat per fer l’espai més acollidor a la vegada que s’ocupa el temps lliure.
Els joves que actualment romanen a la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca, estan molt familiaritzats amb els videojocs, les xarxes socials…i coneixen molt bé els seus personatges.
 
Amb la col·laboració de tots/es, joves i el personal d’atenció directa, s’ha elaborat un mural caracteritzat pel seu color i la seva espectacularitat de disseny i atractiu.
 
Esperem que compartiu amb nosaltres aquesta visió!
 
Canviar el disseny del mural ens permet situar-nos en el temps i en una nova tasca que és el resultat de la creativitat i l’escorç. Resulta un entreteniment molt satisfactori on cadascú col·labora en la mesura del possible. Suposa des de proposar una idea i amb suport la possibilitat de portar-lo a terme.
 
Cadascú de nosaltres en tenim talents ocults. Amb aquesta activitat treballem la confiança, la responsabilitat i una oportunitat per expressar desitjos i  habilitats no descobertes.
 
La creativitat s’associa sempre a quelcom individual i oblidem que les nostres vides tenen sentit en la relació amb els altres. És doncs una oportunitat  per comprometre’s i desenvolupar tots els seus potencials.
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES