Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca present en la XIV Jornada CEAS de Catalunya

El passat 29 de novembre es van celebrar les XIV Jornada de Comitès d’Ètica Assistencial de Catalunya promoguda per la Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears amb el tema de “Reflexions ètiques de la Urgència”.
 
Aquesta trobada pretén ser un espai de trobada personal i professional i una oportunitat per intercanviar opinions, experiències i debat entre els CEAS i professionals interessats per la bioètica.
 
El nostre objectiu com a professionals de l’àmbit de la salut mental i la discapacitat intel·lectual era donar visibilitat a la problemàtica ètica relacionada amb l’atenció urgent en el nostre col·lectiu molt poc present en aquests espais.
 
De Villablanca vam assistir la Gemma Castellví, l’Albert Torres i la Elisa Abellán i vam tenir la ocasió de ser seleccionats com una de les millors comunicacions amb el títol “Implicacions ètiques en les urgències de salut mental en menors amb discapacitat intel·lectual” que optaven al Premi de la Societat Catalana de Bioètica. Aquesta es va il·lustrar amb unes vinyetes que pretenien visualitzar els aspectes més significatius apareguts en la situació d’urgència i aquells millorables.
 
Lla jornada es va realitzar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i van assistir unes 150  professionals majoritàriament sanitaris i va destacar per la qualitat de les ponències, les comunicacions i els pòsters.


Afegir nou comentari a l'article
   Nick :
   E-mail :
No serà vist per la resta d'usuaris
   Títol* :
   Comentari* :
  Notificar-me per mail els nous comentaris de l'article.
   Imatge de seguretat* : Introdueixi el text de la imatge :


Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES