Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els nois/es de la UHEDI donen molt ànim i suport a tot l'equip i residents del BoscLa crisi de la COVID-19 ha provocat en l'entorn institucional, una situació de difícil maneig per a tots (pacients, famílies, professionals).

El personal de la residència El Bosc de Villablanca roman des de fa dos mesos, en quarantena, sense contacte amb altres familiars i amistats, sense la rutina habitual fora de la feina. Aquesta situació, que és de difícil maneig per a qualsevol persona, ho és també per a aquelles persones que tenen majors limitacions en la regulació de la seva conducta i en la comprensió del seu entorn. Això fa que l'assistència s'hagi hagut d'adaptar a la situació d'excepcionalitat i que es remoguin moltes emocions.

Des de l'inici del confinament, tota Villablanca s'ha sumat a aplaudir diàriament a les 12.00h i a les 19.00h per mostrar el seu suport incondicional a la situació actual que està vivint la residència.

L'objectiu és donar suport, reconèixer els esforços i donar valor a la fortalesa de les persones que atenen diàriament a aquestes persones amb discapacitat intel·lectual severa i profunda. També, significar el que implica ser una persona dependent i necessitar ajuda i el desafiament que implica la cura bé en determinades situacions. Si som solidaris amb els que ho estan patint, el camí es fa més fàcil.

És també una manera d'intentar que no se sentin sols en la lluita, que vegin que compartim amb ells el que senten, que ens vam interessar i que estan en tot moment en el nostre cor. Per als nois de la UHEDI (Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual) és una manera de conscienciar-los de la necessitat de prendre les mesures exigides a la vegada,  d'empatitzar amb l'altre, que ens importa i que en el seu lloc podríem estar nosaltres!

Cal destacar la professionalitat de l'equip i el tracte humà ofert al grup de persones amb discapacitat intel·lectual severa i profunda que són totalment dependents i que els necessiten.

Els aplaudiments s'acompanyen de música i una coreografia que intentem aprendre amb escàs èxit. Nosaltres acompanyem des del respecte i el nostre afecte.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES