Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Conveni entre la Cooperativa TERRAM i el Servei Prelaboral d’Amposta

 
El Servei Prelaboral (SPL) d’Amposta, de la Fundació Pere Mata, acaba de signar aquest mes d’abril un conveni de col·laboració amb la Cooperativa TERRAM de la Sénia. La Cooperativa TERRAM, és una cooperativa sense ànim de lucre, d’àmbit i d’iniciativa social, que té per objectiu fomentar i proposar espais d’acompanyament de persones amb situació de vulnerabilitat a través de l’agricultura, el medi ambient i el treball comunitari.
 
Cal recordar, que el passat any el SPL i la Cooperativa ja van realitzar alguna activitat conjunta, arrel de diferents reunions de treball realitzades entre ambdós equips. Tanmateix, aquest projecte permetrà que les persones usuàries del SPL d’Amposta coneguin noves formes de treball, sobre l’horta, les plantes aromàtiques i el conreu de les oliveres, entres altres activitats; així com, tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà com és una jornada laboral en un entorn rural i de pagesia.
 
La proposta de participació s’anirà adaptant a les necessitats de les persones i l’oferta que pugui tenir la Cooperativa TERRAM respecte al tema. Tanmateix, oferirà la possibilitat a la persona usuària a rebre un certificat de participació en les tasques realitzades i les hores que s’han dedicat.
 
Un dels objectius a llarg termini de la Cooperativa TERRAM és poder contractar persones que estan en aquesta situació de vulnerabilitat i oferir-los les estratègies que puguin necessitar per arribar al lloc de treball i desenvolupar la feina. Amb aquest objectiu i tenint en compte el perfil de les persones del SPL, es valora positivament l’inici d’aquesta activitat, ja que en algun moment, les persones usuàries poden arribar a ser candidates a un dels seus llocs de treball.
 
Destaca el valor de la Cooperativa TERRAM, per crear projectes inclusius a les Terres de l’Ebre, i per pensar en les persones del Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES