Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata crea una revista online

 
El Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata es troba des del passat 13 de març sense poder donar atenció presencial a les seves persones usuàries, tot i això, gràcies a la noves tecnologies el passat 4 de maig van començar a realitzar classes online, adaptant-se a la nova situació, per poder donar atenció i servei als usuaris i usuàries.
 
Aquesta situació de confinament i tenint en compte el que han explicat les persones usuàries, ha fet que des del Servei Prelaboral d’Amposta s’hagin plantejat continuar amb la revista que trimestralment sempre publiquen, però en aquesta ocasió fer-la online. Tan mateix, totes les persones usuàries s’han motivat i s’han posat a treballar per escriure les seves pròpies notícies o articles d’opinió i, sincerament, el resultat ha estat un èxit!!!
 
Des del Servei es vol agrair la predisposició i el bon fer de les persones usuàries per haver aconseguit entre tots tirar endavant aquesta publicació. Us animem a tots i a totes a que entreu al següent enllaç i la pugueu llegir. Esperem que us agradi!!!
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES