Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Dr. Joan Josep Vendrell nou director de l’IISPV

 
El Dr. Joan Josep Vendrell ha estat nomenat nou director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).
 
El patronat de l’Institut l’ha escollit després d’un procés de selecció que es va iniciar el passat juliol. El 23 de desembre, el mateix patronat va informar d’aquest nomenament.
 
El patronat de l’IISPV està format per representants del Departament de Salut i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de la Salut (Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i Hospital de Tortosa Verge de la Cinta), la Universitat Rovira i Virgili i representants de les institucions sanitàries locals com el Grup Sagessa (Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Atenció Primària Sagessa) i l’Institut Pere Mata.
 
El Dr. Joan J. Vendrell ha manifestat la voluntat de treballar amb il·lusió per tal de impulsar un Institut d’Investigació cap-davanter al territori en l’àmbit de la recerca biomèdica. Per aconseguir aquesta fita, convida a tots els investigadors e institucions a sumar-se a un projecte cabdal al territori que serveixi de motor del coneixement i innovació amb un valor afegit indubtable, tant pels professionals com per la pròpia societat. 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES