Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Representació d’investigadors del Clúster de Salut Mental a la Fira Healthio de Barcelona

Els dies 3-5 de Maig es va celebrar a Barcelona la 1ª Edició de la Fira Healthio al Recinte de Montjuic. Investigadors de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, entitat associada al Clúster de Salut Mental de Catalunya, van assistir a la mateixa com a representació del Clúster.
 
Aquesta Fira estava orientada a professionals de la salut, pacients, empreses o companyies innovadores del sector de la Salut disposant d’un estand per presentar, demostrar i donar a conèixer l’activitat que desenvolupen les diferents institucions que formen part del Clúster. El missatge que es va transmetre es focalitzava en les oportunitats que ofereix el Clúster per a desenvolupar projectes que per millorar la Salut Mental.
 
La 1ª Edició de la Fira Healthio estava organitzada en 6 àrees en funció de la línia d’actuació de cada empresa o entitat i on el Clúster estava dins de l’àrea de “Health/Well-being”. A més a més, s’organitzaven tours perquè els assistents poguessin assistir a les diferents xerrades que portaven a terme especialistes dels diferents itineraris.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES