Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació del projecte Bipogent a la Fira de Recerca en directe

La setmana passada, investigadors de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata van presentar el projecte Bipogent a la Fira de Recerca en directe organitzada pel Parc Científic de Barcelona en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa". La Fira va tenir lloc els dies 3-6 de maig dins l’edifici de Cosmocaixa de Barcelona.
 
Estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de diferents centres educatius i públic en general van visitar el nostre estand amb el títol Entre l'eufòria i la depressió i van participar fent les tasques plantejades per acabar resolent l’enigma: És el trastorn bipolar només un problema de les emocions?
 
L’entusiasme i les ganes dels estudiants per conèixer el mètode científic van fer que l’estand estigués molt concorregut i els investigadors difonguessin amb profunditat el projecte Bipogent, explicant que és el trastorn bipolar i els mètodes amb què s’estudia en aquest projecte. La interacció amb els estudiants va ser present en tot moment, promovent un aprenentatge actiu.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES