Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Experiències del Grup de Recerca en Intel·ligència Artificial en la Informàtica Mèdica

El dia 26 de juliol a les 13:30 hores se celebra a l’Aula de formació (xalet) de l’Àrea de Docència i Innovació de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata la sessió d’Actualitzacions en l’assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol Experiències del Grup de Recerca en Intel·ligència Artificial en la Informàtica Mèdica.
 
Des del 1998, el grup de Recerca en Intel·ligència Artificial de la Universitat Rovira i Virgili ha treballat en l’aplicació de la informática a la medicina. En el transcurs d’aquests anys han estat diversos els projectes portats a terme.
 
En aquesta xerrada en repassarem alguns d’ells des dels punts de vista tecnològic i d’aplicació a la medicina: aprenentatge automàtic d’estructures SDA, modelat de la gestió integral de crònics, el modelat MPM de la pràctica mèdica, sistema educatiu de diagnosi diferencial i pel tractament del xoc en unitats d’urgència.
 
Aquesta sessió serà a càrrec de David Riaño Ramos. Grup de Recerca en Intel·ligència Artificial. Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques. Universitat Rovira i Virgili.
 
Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general prèvia inscripció. Les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l’assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES