Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Projecte Idíl·lic al Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta

 
El Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta (SRC), de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, ha finalitzat amb èxit, un any més, la seva proposta destinada a l'apropament de les persones a la comunitat i a la facilitació del contacte amb activitats normalitzades des de la perspectiva de la salut. De la mà del projecte Idíl·lic, que té com a objectiu principal fomentar la integració social, promoure hàbits saludables i potenciar les experiències personals relacionades amb el temps d'oci, es potencia el vessant lúdic i esportiu i té com a base la identificació de les capacitats de l'ésser humà.
 
El projecte Idíl·lic aposta plenament pels recursos naturals de les Terres de l'Ebre, interrelacionant els objectius del Servei de Rehabilitació Comunitària amb l'entorn natural. Durant aquest any, s'han realitzat diverses sessions a la natura, visitant llocs emblemàtics com MónNatura Delta, un centre de naturalesa on els participants han tingut l'oportunitat d'observar ocells de prop amb telescopis, navegar amb les tradicionals barques de perxa i gaudir de l'audiovisual "Un any en el Delta". També s'han organitzat sessions de ioga a la platja del Trabucador, un indret especial per observar la sortida i la posta del sol, així com visites a l’Ecomuseu del Parc Natural del delta de l’Ebre, un espai de gran riquesa natural i cultural. A més, s'ha participat en curses d'orientació per la muntanya amb el guiatge d'experts.
 
Com cada any, aquestes activitats han tingut una gran acceptació i participació. Idíl·lic és un exemple de com la integració social i els hàbits saludables es poden promoure a través de l'activitat física en la natura.
 
El Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta continua treballant per millorar la qualitat de vida de les persones i fomentar la seva autonomia. Amb aquesta proposta, ens acostem a la comunitat i creem un espai de participació i creixement personal.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES