Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada de Portes Obertes per a nous #MIR #PIR #IIR a l’Hospital Universitari Institut Pere Mata


El passat 30 de març va tenir lloc a la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) la Jornada de portes obertes 2023, a la qual van poder assistir els futurs residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental interessats a realitzar la seva formació amb nosaltres.

La Jornada va constar de diferents sessions impartides per professionals del nostre Centre. La primera sessió la va impartir Yolanda Alonso, Cap d'estudis, que va explicar els programes formatius de les tres especialitats i va fer èmfasi en la important activitat assistencial, docent i investigadora que es desenvolupa al nostre Centre. Posteriorment, Anna Bové (tutora de Psicologia Clínica) va explicar el paper del tutor com a figura referent en la supervisió durant la residència.
 
Finalment, Elisabet Vilella, directora de l'àrea d'Investigació, va presentar les diferents línies que es desenvolupen al Centre i el paper dels residents que s'incorporen.
Per finalitzar la jornada, es va dur a terme una trobada entre els assistents i residents de les tres especialitats on van poder compartir experiències i realitzar preguntes.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES