Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Projecte "Viatges i experiències" a les residències de gent gran de FPM i PMS

Aquest projecte va néixer fa tres anys amb la idea de premiar els professionals que no tinguin absentisme durant un període de temps.
 
Aquest any, el programa consisteix en premiar a un membre del personal de cada residència de gent gran de la Fundació Pere Mata, Pere Mata Social, Residència i Centre de Dia per gent gran Relat d'Avinyó i Residència Llinars del Vallès amb un sorteig d'un cap de setmana per a dues persones a mitja pensió, entre els professionals de la residència que no presentin absentisme durant el període de l'any 2019.
 
També es vol premiar als professionals que no han realitzat cap tipus d'absentisme al seu lloc de treball de manera anual, amb el sorteig de dos packs d'experiències.
 
Finalment, premiar als professionals que no han realitzat cap tipus d'absentisme al seu lloc de treball de manera trimestral, amb el sorteig d'un pack d'experiències trimestral.
 
Un dels principals reptes en qualsevol organització empresarial és l'absentisme laboral, el qual pot representar una pèrdua de qualitat assistencial i la competitivitat de l'Entitat.
 
L'absentisme, justificat o no, representa una dificultat de la gestió dels centres, donat que hi ha poques circumstàncies que tinguin un impacte tant distorsionant dins del normal funcionament d'una organització.
 
Felicitem a les persones guardonades en edicions anteriors i desitgem molta sort a tots els professionals de cara aquest 2019.
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES