Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sortida dels avis de la Residència de Porta a l'Auditori de Barcelona

 
El passat 15 de gener, des de la Residència Assistida per la gent gran de Porta - Barcelona, de Pere Mata Social, vam anar a l'Auditori de Barcelona a fer una activitat molt interessant, adreçada a persones amb la malaltia d'Alzheimer. De fet, eren tres activitats en una:
 
- Al foyer de l'Auditori, un parell d'estudiants de l'Escola Superior de Música ens van oferir unes cançons que havien preparat per cantar amb els avis, acompanyant-los amb la guitarra i la flauta travessera.
 
- En un segon moment, vam entrar a la sala gran de l'Auditori i vam assistir a l'assaig del concert de Mahler que es farà allà el proper cap de setmana. Allí dins, muts i a la gàbia! Ni fotos ni sorolls, perquè músics i director estaven molt concentrats.
 
- I la tercera activitat és la que es va fer a l'aula de música, en la qual disposen de diferents instruments que ja no es fan servir però que encara emeten sons i, a més a més, d'unes panderetes i unes maraques en forma de fruites i uns pals de fusta per portar el ritme. Allà tothom va ser músic i entre tots es feia l'acompanyament de les velles cançons conegudes que el musicoterapeuta va proposar cantar... Va ser molt emocionant!
 
És una de les activitats més recomanables que hem fet, ja que en tot moment tothom va estar o content o molt content o contentíssim i la música arriba i millora els estats d'ànim, segur!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES