Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitats de Nadal a la Residència Assistida de Cerdanyola del Vallès

 
A la Residència Assistida per a la gent gran de Cerdanyola del Vallès, de Pere Mata Social, vam iniciar el Nadal amb una setmana plena d’activitats que ja ens feien preveure bones estones i alegria en aquestes festes.
 
Així, el matí de dilluns dia 17 de desembre ens el va amenitzar el grup d’alumnes de 5è de Primària de l’Escola Carles Buïgas de Cerdanyola que, com ja venen fent cada any, ens van visitar per cantar algunes Nadales. Per quedar-nos amb el record, els infants ens van regalar una postal de Nadal ben maca per a cadascun dels 120 usuaris/es.
 
La segona cantada de Nadales va ser el matí de dijous dia 20 de desembre quan vam rebre la visita dels alumnes de 4rt d'ESO de Fedac Cerdanyola, que també van deixar una empremta molt especial.
 
És del tot cert que es tracta d'una Trobada Intergeneracional molt emotiva i positiva, tant pels grans com pels més joves i petits.
 
El mateix dijous 20, a la tarda, es va celebrar el ja tradicional Bingo de Nadal, on van participar usuaris/es i socis/es del Casal.
 
Divendres 21 de desembre ens va amenitzar la tarda la Coral de la casa La Pedrera, amb un plegat de nadales en les quals la seva directora va fer participants actius també als nostres residents.
 
Per últim, però no menys important, va arribar la Nit de Nadal, una nit d’il·lusió per a petits i grans. La visita del tant estimat Pare Noel se’ns va avançar i va arribar el matí del 24 de desembre. Ens va deixar regalets per a tots els nostres usuaris/es de la Residència i Centre de Dia.
 
Però, també hem volgut ser partícips d’una de les tradicions més importants en aquestes dates. Així doncs, hem donat cops de bastó al Caga Tió, que també ha respost d’allò més bé i ens ha deixat un munt de regals per a totes les plantes (jocs d’estimulació, jocs de taula i més).
 
Aquest dia va estar amenitzat també per un fi de festa amb Nadales amb molt ritme, que ens va portar a ballar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES