Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Cap d'Any i Reis a la Residència Assistida i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès

Ja hem acomiadat el Nadal, però que bé ho hem passat per acabar les festes. I és que a la Residència Assistida i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès, de Pere Mata Social, vam començar la setmana amb la celebració de Cap d’Any el matí de dilluns dia 31, vam portar l’alegria i la música a totes quatre plantes, on no va faltar la nostra particular celebració de les dotze campanades.
 
Tot esperant als Reis Mags, dijous 3 de gener vam passar el matí preparant els Tortells de Reis que amb molt bona voluntat van elaborar alguns usuaris/es de la Residència i Centre de Dia i que degustarien tots més tard a l’hora del berenar. La frase més escoltada d'aquella tarda va ser: “Boníssim ha quedat!” Quina alegria ens ha donat!
 
Un altre dels grans moments d’aquestes festes va ser divendres dia 4, quan vam rebre la visita dels Reis Mags d’Orient amb els seus patges i van fer entrega dels regals per a tots els usuaris/es del centre. Una visita molt esperada que va omplir la casa de somriures i bons moments.
 
Ara ens toca fer bondat per a que la propera visita que ens facin també vinguin carregats!
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES