Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Visita dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona a la Residència de Porta

 
Uns alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona van demanar poder contrastar informació sobre la Guerra Civil i la post-guerra amb alguns dels residents de Porta-Barcelona, de Pere Mata Social. Vam buscar un grupet de residents i usuaris del centre de dia, i es va fer l'activitat al gimnàs de la residència. Algunes situacions que els avis van explicar sobre la post-guerra van sorprendre molt els nois i noies. Tant uns com els altres van quedar molt contents de la trobada i al cap d'uns dies ens van proposar retornar-los la visita.
 
Ara fa un parell de dies que hi vam anar. Ens van preparar una visita amb guies a tota l'escola! Unes noies que estudien el grau professional de guia turístic ens van anar ensenyant les dependències i les instal·lacions. Vam veure des d'una habitació d'hotel simulada fins a un restaurant i una cafeteria que funcionen obertes al públic general. I després ens havien preparat un buffet espectacular, tot fet per ells: entrepanets, croissants, pastissets... i beguda a desig de cadascú: cafès o sucs diversos. La veritat és que no es podia acabar millor la visita.
 
Ara que ja hem fet les primeres trobades, esperem continuar tenint temes comuns que ens permetin trobar-nos de tant en tant!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES