Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

14è aniversari de la Residència i Centre de Dia Llinars del Vallès, que gestiona Pere Mata Social

Els dies 13,14 i 15 de juny vam celebrar el catorzè aniversari de la Residència i Centre de Dia de Llinars del Vallès, que gestiona Pere Mata Social.
 
Un esdeveniment molt especial per a tots nosaltres, pel que vam voler fer una gran festa per als nostres protagonistes: els nostres residents.
 
Dijous vam iniciar la festa al pati interior amb el pregó d’inici de la Directora del centre, unes paraules de la Directora Tècnica i un poema dedicat a la gent gran de José Saramago recitat per l’animadora.
 
Vam inaugurar l’acte amb una gran actuació del taller d’Havaneres de Blanes que va fa cantar i emocionar-se als nostres avis. El mateix dia, a la tarda vam gaudir d’una exhibició de balls de saló i, a continuació ball per a tots els residents.
 
El dia 14 de juny vam començar el dia amb la visita de l’Escola Damià Mateu i la seva cantarella: rebre nens al nostre centre, sempre és un èxit assegurat. A la tarda vam continuar amb l’actuació més sonada: la batucada de l’associació de Llinars del Vallès.
 
Dissabte 15 de juny per continuar amb la celebració del nostre aniversari, vam començar amb actuacions al parc que tenim al costat del centre. Primer vam gaudir de les veus acompanyades de piano de la Coral del Turó del Vent i, a continuació una actuació molt complerta que ens va sorprendre,  fer riure i participar dels Mags per l’esperança.
 
Al migdia, després de les paraules del nostre gerent Enric Cardús,  vam tenir la sort d’escoltar una actuació lírica espectacular d’una soprano acompanyada d’un pianista. Un cop acaba l’actuació, la cuina ens delectà amb un riquíssim aperitiu al pati del centre i una paella especial per a tothom. Un cop acabem el dinar, continuarem amb més música a la terrassa exterior del centre a càrrec d’una orquestra musical i, vam acabar amb un berenar exquisit al pati.
 
Va ser una celebració molt maca, intensa i participativa i estem convençuts que l’any que ve el 15è aniversari encara serà millor!
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES