Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitat Intergeneracional a la Residència de Cerdanyola que gestiona Pere Mata Social

 
A la Residència assistida i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès, que gestiona Pere Mata Social, hem tingut el plaer de rebre la visita d’un grup d’alumnes del Grau d’Auxiliar d’Infermeria de l’INS La Ferreria (Montcada i Reixac), que en dues visites diferents van voler conèixer als nostres usuaris i usuàries de la residència i centre de dia.
 
Un primer grup va venir divendres 24 de gener al matí, en una trobada amb persones usuàries de la residència, en la qual els van fer una entrevista sobre la cura i l’atenció que reben diàriament al centre.
 
Un altre grup va visitar-nos el passat dimecres 29 de gener, també al matí, aquest cop es van trobar amb usuaris i usuàries del centre de dia per fer-los l’entrevista.
 
Tots dos dies va ser una trobada molt emotiva, que va començar amb les preguntes que els alumnes tenien preparades, però van continuar compartint experiències i anècdotes tant del dia a dia al centre com de la seva vida, recordant el temps passat.
 
Al final, tots dos grups van finalitzar l’activitat jugant, de manera espontània, al dòmino.
 
De nou una activitat intergeneracional que ens ha aportat somriures i alegria, i que, sens dubte, volem tornar a repetir amb una altra idea.
 
 
 
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES