Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Taller d'estimulació cognitiva al casal de la gent gran d'Avinyó

 
Aquest mes s’ha reprès el taller d’estimulació cognitiva que es realitza cada any al casal de la gent gran d’Avinyó, activitat organitzada conjuntament per l’ajuntament del poble i la Residència Relat que gestiona Pere Mata Social. Com a novetat aquest any s’han creat dos grup, un els dimarts i un altre els dijous. També ha canviat l’horari de les sessions que s’ha incrementat mitja hora, l’horari actual és de 17:00h a 18:30h. Feia temps que alguns dels assistents manifestaven que una hora de taller se’ls feia massa curta.
 
Pel que fa al nou grup dels dijous ha sorgit a petició d’un grup de persones del poble, més joves que les assistents al taller dels dimarts, a qui també els interessava poder participar a un taller d’estimulació cognitiva més dirigit a persones del seu grup d’edat. Aleshores, tenint en compte que als dimarts ja assisteix al taller un nombre elevat de persones i la previsió d’un nou grup també nombrós, es va decidir realitzar aquests dos grups que principalment difereixen en l’edat dels assistents.
 
Aquest curs el grup dels dimarts s’ha iniciat amb la participació de 16 persones i el grup dels dijous amb una participació d’11 persones. Per tant, de moment, la participació en els dos grups està sent tot un èxit que, si es manté, es preveu que ambdós tallers es segueixin impartint almenys durant tot aquest curs!
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES