Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Setmana temàtica a la Residència i Centre de dia Llinars del Vallés

 
Dimecres 11 de setembre dia assenyalat com al calendari català, en el que es celebra la Diada de Catalunya. Per aquest dia, els residents de la Residència i Centre de Dia Llinars del Vallès van voler sumar-se a aquesta celebració, mitjançant una sèrie d’activitats culturals que vam organitzar per a tota la setmana:
 
Comencem el primer dia de la setmana amb la decoració del centre on participen els mateixos residents.
 
Dimarts fem una projecció audiovisual de Catalunya des de l’aire i de Cultura Tradicional Catalana (sardanes, castellers…), sumant a l’activitat una poesia interpretada i dedicada a aquesta celebració per part d’una resident.
 
Dijous fem, en aquesta residència que gestiona Pere Mata Social, l’activitat “D’on venim” a la sala de tv, on treballem els origens, en aquesta ocasió dels residents nascuts a pobles o ciutats catalanes. El mateix dia a la tarda es va fer sessió de música catalana.
 
I culminem la setmana amb la Presentació Artística de l’Agrupació Sardanista de Llinars del Vallès, que van deleitar a tots els residents amb els seus balls, que van causar gran alegria i festa. Inclòs, va haver més d’una persona que es va animar a ballar, generant un profund arrelament amb la seva terra natal.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES