Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Article de Julio César Reyes a la Revista New Medical Economics

Integració sanitària i social des de l'hospitalització parcial en salut mental, assistència comunitària amb perspectiva de salut pública.
 
L'article escrit per Julio César Reyes Figueroa (professional de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata), publicat a la revista New Medical Economics Nº11 el 21 de setembre de 2023, ens parla d'una iniciativa innovadora en el camp de la salut mental. Aquest projecte neix d'un curs de l'àmbit de la Gestió Clínica en Salut Mental i es basa en una reflexió profunda i crítica realitzada pels professionals de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
Aquest enfocament se centra en escoltar i integrar les diferents veus i opinions implicades en la salut mental, incloent-hi equips professionals, persones usuàries i les seves famílies, i els professionals derivadors. Aquesta perspectiva única busca la integració de l'atenció psiquiàtrica a la comunitat, tot abordant la salut mental des d'una òptica de salut pública i col·lectiva.
 
És destacable que aquest enfocament també està essent aplicat a nombrosos recursos del sistema, coneguts com els HDA (Hospitalització de Dia en Salut Mental), on es busca una millora significativa de l'assistència psiquiàtrica i el benestar dels pacients. Aquest enfocament integrat és un pas decisiu cap a una assistència sanitària més sostenible i centrada en les necessitats reals dels pacients.
 
New Medical Economics és un mitjà de comunicació digital especialitzada en la divulgació de continguts de gestió sanitària i aporta una perspectiva valuosa tant per als professionals sanitaris com per a la ciutadania en general. Aquest article ens mostra com la col·laboració i la integració poden fer la diferència en la millora de l'assistència sanitària i la salut mental de la comunitat.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES