Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

SRC El Vendrell s’adhereix al “Projecte XL lletra gran”


Des de 2018 el Servei de Rehabilitació Comunitària d’El Vendrell, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, participa en el Projecte XL lletra gran. Aquest projecte va començar fa uns 15 anys com una iniciativa sorgida d’una professora del cicle formatiu d’atencio a persones en situació de dependència  de l’IES Andreu Nin. Aquesta iniciativa tenia com objectiu que el seus alumnes realitzessin pràctiques en les diferents residències per la gent gran de la localitat amb material de la biblioteca, i l’objectiu d’apropar recursos culturals a els alumnes i a la gent gran. Amb el material que escullen els alumnes es realitzen unes activitats a les dues residències, la policlínica i el centre de dia de la ciutat. Al SRC portem 6 anys que col·laborem en aquest projecte mitjançant l’entrega dels materials escollits de la biblioteca a les diferents residencies. En tots els recursos van acollir-nos molt amablement i agraint la nostra col·laboració.

En el mes de març els nostres voluntaris han format part de les Jornades d’Apropament, en que les persones grans dels 4 recurs adherits al projecte, han visitat la biblioteca pública del Baix Penedès, on la responsable del Projecte d’aquesta entitat, va presentar el recurs que s’ofereix.
 
Van ser 4 sessions molt dinàmiques i boniques en les que es va reconèixer la participació de tots els integrants del projecte i es va donar un especial agraïment als nostres voluntaris per seu treball.
 
Cada vegada els usuaris del SRC de El Vendrell estan més presents en els diferents recursos comunitaris de la localitat, formant part del entramat social i donant forma als seus Projectes de Vida.
 
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES