Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Exàmens per aconseguir una plaça al sector sanitari (MIR, PIR, IIR)

 
El passat 2 de febrer es van realitzar les proves de Formació Sanitària Especialitzada per a graduats/llicenciats universitaris de l'àmbit sanitari (titulats en Medicina, Psicologia, Infermeria, Farmàcia, Química, Biologia i Física), convocades pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
 
L'oferta per a metges interns residents (MIR) serà de 6.797 places, fet que suposa 284 més que l'any anterior. Les especialitats que més es veuran beneficiades d'aquest augment seran les que van tenir més demanda en la convocatòria prèvia: cirurgia oral i maxil·lofacial, dermatologia, cirurgia estètica, cardiologia i cirurgia pediàtrica.
 
Les places per a psicòlegs interns residents (PIR) seran 141, el que representa un increment mínim (6 places) respecte a la convocatòria prèvia.
 
Quant als infermers interns residents (IIR), aquests podran optar a una de les 1.092 places disponibles de les que 203 estan assignades a infermeria en salut mental.
 
L'Hospital Universitari Institut Pere Mata està acreditat pel Ministeri de Sanitat per a la formació d'especialistes en psiquiatria, psicologia clínica i infermeria en salut mental. Enguany, l'oferta de places ha augmentat, oferint 3 places de psiquiatria, 3 places de psicologia clínica i 2 places d'infermeria en salut mental.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES