Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Núria, MIR de l'HU Institut Pere Mata, rota amb l'Equipo de Calle de Salud Mental de Madrid

 
Núria Monferrer Milian, resident de Psiquiatria (MIR) de 4t any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), està portant a terme la seva rotació externa al servei ECASAM (Equipo de Calle de Salud Mental) de Madrid. Es tracta d’un servei vinculat a l’Hospital Clínico San Carlos i a l’Hospital Universitari La Paz.
 
Aquesta Unitat està coordinada per Elena Medina Téllez de Meneses i Rafael Fernández García-Andrade, ambdós metges especialistes en Psiquiatria; és un equip multidisciplinar del quan en formen part també cinc infermers, tres treballadors socials, cinc educadors socials i una psicòloga.
 
Es tracta d’un servei pioner que va iniciar la seva activitat el 2003 en resposta a una necessitat específica creixent en la societat com és l’atenció a persones sense sostre, en situació d’exclusió social i amb malaltia mental.
 
Aquesta rotació és obligatòria dins el programa formatiu dels residents de l’Hospital de la Paz i s’ofereix com a opció a residents externs de les tres especialitats de Salut Mental, que participen de forma activa en la pràctica assistencial.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES