Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

UHEDI dona suport als nens que es vacunen al Mas Iglesias

 
Fa poques setmanes que ha començat la vacunació dels més menuts als centres de vacunació establerts a la comunitat.
 
La COVID sembla que no ens dona descans i seguim en situació d’alerta i amb mesures preventives dirigides a reduir el risc de contagi.
 
La majoria de joves de la Unitat d'Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i amb problemes de Salut Mental i/o Trastorns de la Conducta (UHEDI) de Villablanca, ja han viscut les anteriors onades i ha estat una experiència molt intensa que ha generat moltes emocions.
 
Malgrat l'hospitalització, han estat al corrent de què passava tant dins com fora de la unitat. Això ha estat, per una banda, amb la lectura del diari en el taller de notícies i veient la TV. S’han interessat, han pogut opinar i aclarir dubtes.
 
L’objectiu a assolir ha estat sensibilitzar del risc, seguir les mesures proposades, treballar les possibles resistències i també les pors que poden aparèixer. D’aquesta manera mantenim l’interès pel que també passa fora i se senten integrats. Promovem altres rols socials com els de fills, treballadors, amics, veïns…i no només el de malalts. En definitiva, això implica interessar-se pels altres.
 
És per aquest motiu, que arran de la participació des de Villablanca d'infermeria en la vacunació dels nens, ells van proposar envia’ls-hi molts ànims mitjançant la realització d’uns dibuixos.
 
Aquesta tasca desinteressada i voluntària, va ser seguida per una part important del grup i aquí us presentem com va quedar decorat el centre de vacunació Mas Iglesias a Reus.
 
Des de l’equip que lidera i gestiona aquest espai, us donen les gràcies per la iniciativa i per fer més bonic i agradable el lloc on els nens acudeixen a vacunar-se.
Vídeo Corporatiu


Presentació Àrea Discapacitat Intel·lectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES